Gaux koopt adviesbureau Strategic Development Group

31 oktober 2008 Strategic Development Group

Gaux GoC (Group of Companies) heeft een meerderheidsbelang verworven in Strategic Development Group, een boutique adviesbureau uit Oisterwijk.

Gaux GoC is een houdstermaatschappij met als doelstelling het organiseren van een portfolio van professionele dienstverlening rondom consultancy, interim management, finance en human capital vraagstukken. Gaux GoC is voor haar leden een platvorm voor professionele ontwikkeling en samenwerking en ontwikkelt dit platvorm met belangen in en strategische allianties met gespecialiseerde adviesbureaus.

Over Strategic Development Group

Strategic Development Group (SDG) is een adviesbureau dat samen met haar opdrachtgevers fundamentele innovaties bedenkt én doorvoert, die direct bijdragen aan de strategische ontwikkeling van de organisatie. Veelal is dit gekoppeld aan het realiseren van nieuwe op groei gerichte, strategische doelen. SDG is tevens actief met (internationale) ventures en resultaatgebonden deelnames. Bij Strategic Development Group werken 18 zelfstandig gevestigde senior management consultants en ondernemers.

Nieuws

Meer nieuws over