HR analytics tak van Bright & Co. fuseert met iNostix

05 februari 2011 Consultancy.nl

Bright & Company, een niche HR adviesbureau uit Maarssen, is gefuseerd met workforce analytics consultancy iNostix uit Belgie. De bureaus zullen hun krachten bundelen op het gebied van HR Analytics, workforce planning en HR Intelligence. Per 1 december gaat de HR Analytics dienstverlening van beide kantoren verder onder de naam Bright & Company | iNostix. Met de fusie ontstaat volgens beide adviesbureaus “een van de grootste en meest gespecialiseerde HR Analytics dienstverlener in de Benelux”.

De fusie tussen de twee bedrijven is verklaarbaar. HR analytics wordt door velen gezien als een van de belangrijkste trends in het HR landschap. Het Nederlandse Bright & Company is al een aantal jaar werkzaam is op het terrein van human capital intelligence en de propositie ‘HR analytics’ is een van de pijlers van haar dienstverlening. Door de fusie onstaat er een synergie in de diensten van de adviesbureaus op het gebied van data analyse en HR- en organisatieadvies.

Over Bright & Company

Bright & Company is een adviesbureau dat zich richt op strategische HR-vraagstukken. Het HR consultancykantoor is in 2005 opgericht door 3 ex-adviseurs van Atos Consulting / KPMG Consulting. Bright & Company heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Maarssen.

Over iNostix
iNostix is in juli 2008 opgericht door Luk Smeyers en Jeroen Delmotte. Luk Smeyers heeft meer dan 25 jaar ervaring als HR executive bij verchillende Fortune 500 bedrijven (Pepsi, Starbucks, Nielsen). Jeroen Delmotte is een wetenschapper van Universiteit van Leuven (K.U. Leuven). Hij is in 2008 gepromoveerd en richt zich op de gebieden HR strategie, HRM systemen en HR Outsourcing.

Nieuws

Meer nieuws over