Frederic Hertogs Managing Director van Kurt Salmon

02 maart 2012 Consultancy.nl

Kurt Salmon heeft Frédéric Hertogs (48) aangesteld als de nieuwe Managing Director van Kurt Salmon België. Frédéric Hertogs, momenteel Senior Partner Financial Services Industry in het kantoor in Brussel, is circa zes maanden geleden in dienst gekomen bij Kurt Salmon. Hiervoor was hij Director Cash Markets bij beursexploitant NYSE Euronext.

Kurt Salmon is begin 2011 ontstaan door de fusie tussen Kurt Salmon Associates en Ineum Consulting. Door de fusie onstond een adviesbureau met meer dan 1,600 consultants wereldwijd in dienst en kantoren in onder andere Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Shanghai, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Kurt Salmon’s kantoor in Nederland werd in 2009 gesloten na teleurstellende financiële resultaten als gevolg van de financiële crisis.

Over Frédéric Hertogs

Frédéric Hertogs beschikt over een brede ervaring op het gebied van industrie en consultancy. Voordat hij bij Kurt Salmon kwam werken, heeft hij de laatste 10 jaar verschillende uitvoerende functies bekleed bij de grootste beursgroep ter wereld, NYSE Euronext. Hij was voordien aan de slag bij verschillende financiële instellingen op de Belgische, Luxemburgse en Scandinavische markt waar hij onder andere verantwoordelijk was voor strategie, change management, business development, verkoop en marketing.

Daarvoor heeft hij bij KPMG Peat Marwick (de juridische voorganger van KPMG), de bank Puilatco-Dewaay en Europroperties expertise opgedaan op het gebied van Private Banking en M&A.

Nieuws