Finace Groep koopt ICT dienstverlener Septa

18 juli 2001 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Financieel adviesbureau Finace heeft het Amsterdamse ICT advies- en detacheringsbedrijf Septa overgenomen. Septa biedt IT consulting diensten aan waaronder systeemontwikkeling, systeemengineering en consultancy. 50 ICT consultants van Septa maken de overstap naar Finace, hierdoor stijgt het aantal medewerkers van Finace naar circa 250.

Septa gaat verder onder eigen naam
Septa zal onder eigen naam haar activiteiten voortzetten binnen de Finace Groep. Algemeen directeur en oprichter van Septa, Dick Iskandar, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Daarnaast is hij toegetreden tot het managementteam van Finace en bekleedt hij de functie van Statutair Directeur van Finace.

Finace banner

"We hebben met de acquisitie van Septa een een belangrijke stap genomen om de verdere en snelle groei van Finace te kunnen realiseren. De activiteiten van Septa sluiten naadloos aan op die van Finace en het werkterrein en activiteiten kennen geen overlappingen. Het klantenbestand wordt daarmee fors uitgebreid', aldus Vera Renema, Algemeen Directeur van Finace. "Met deze uitbreiding hebben we een bestand van meer dan 250 specialisten in vaste dienst die onze klanten op een breed terrein kunnen adviseren en begeleiden."

"De toetreding tot Finace komt op het juiste moment. Wij waren toe aan een uitbreiding van onze activiteiten om aan de vraag naar een breder dienstenpakket te kunnen voldoen", aldus Dick Iskandar (47). "Tevens biedt de overname garanties voor de continuïteit van Septa."