Finace verhuist naar groter kantoor in Amstelveen

09 maart 2005 Consultancy.nl

Finace, een consultancy- en detacheringbedrijf op het gebied van finance en ICT, heeft met ingang van 1 maart een groter kantoor in gebruik genomen. De verhuizing was noodzakelijk door de sterke groei van het adviesbureau in de afgelopen jaren. Daarnaast had Finace behoefte aan meer opleidingsruimten voor zowel het interne als externe opleidingsprogramma.

"Met dit nieuwe kantoor is de grote zorg die we hadden voor voldoende  kantoorruimtes voor onze medewerkers weggenomen. We hebben nu niet alleen voldoende en moderne kantoorruimtes  om ons werk goed te kunnen doen maar tegelijkertijd voldoende ruimte om als bedrijf verder te kunnen doorgroeien zodat we nog beter aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen", aldus Vera Renema, oprichter en algemeen directeur van Finace.

Het nieuwe adres van Finace:
De nieuwe vestiging is gelegen aan de Van der Hooplaan 241 te Amstelveen.

Over Finace

Finace is opgericht in 1998 en ondersteunt haar klanten in het bereiken van de door hen gestelde doelen ten aanzien van de operationele bedrijfsvoering en de effectuering van de wijzigingen in de financiële functie binnen de organisatie. Daarnaast heeft Finace een ICT divisie en een gerenommeerde ICT Security afdeling. De doelgroep waar Finace zich op richt betreft de overheid en de top 200 organisaties in het bedrijfsleven. Finace heeft circa 300 consultants in dienst en een omzet van circa €24 miljoen.

Nieuws