Fagro Consultancy schenkt printers aan goede doelen

19 augustus 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Begin deze maand heeft Fagro Consultancy aan vier goede doelen printers geschonken. Adviesbureau Fagro hoopt hiermee een kleine bijdrage te leveren aan het goede werk dat deze stichtingen verrichten. De organisaties welke een printer hebben ontvangen zijn aangedragen door de medewerkers. Het betreft:

Ronald Mc Donald Huis te Veldhoven: Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Op dit moment zijn er vijftien Ronald McDonald Huizen in Nederland. Elk Ronald McDonald Huis heeft een eigen website met nieuws, foto's en achtergrondinformatie.

Liliane fonds: biedt rechtstreekse, kleinschalige en persoonsgerichte hulp aan kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden.

Stichting Wereldwijd: WereldWijd is een opleidingscentrum, gericht op mensen van buitenlandse afkomst en voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. WereldWijd verzorgt korte perspectief biedende (duale) opleidingen.

Watervrienden Mijnstreek:  heeft als belangrijkste doel het bevorderen van de zwem- en recreatiesport.