Ex-NNC adviseur Niels Sneek MD DailyFresh Logistics

05 februari 2010 Consultancy.nl

Niels Sneek, alumnus van Nolan, Norton & Co., is benoemd tot Managing Director van DailyFresh Logistics. DailyFresh Logistics is specialist in transport & logistiek van groenten, fruit en andere versproducten. Sneek heeft tussen Maart 2000 en Augustus 2005 gewerkt voor het strategisch adviesbureau. Hij is afkomstig van Jan de Rijk Logistics, waar hij Director Sales & Business Development was.

DailyFresh Logistics heeft verheugd gereageerd op de komst van Niels Sneek. Volgens een van de woordvoerders: "Niels brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van Europese transport, distributie en logistiek. In zijn laatste functie bij Jan de Rijk Logistics heeft hij nieuwe logistieke concepten geïntroduceerd, waaronder in geconditioneerd vervoer en distributie. Daarnaast zijn wij overtuigd van zijn ervaring en talenten om de strategie van DailyFresh Logistics verder richting en invulling te gaan geven".

Over Niels Sneek
Niels Sneek (38) heeft Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als specialisatie Vervoers- en Haveneconomie. Na zijn studie heeft hij zijn eerste ervaring opgedaan in de sector, waarna hij tot 2005 werkzaam is geweest bij Nolan, Norton & Co. als consultant op het gebied van strategisch advies en implementatie. Vanaf eind 2005 was hij werkzaam als Director Sales & Business Development bij Jan de Rijk Logistics.

Nieuws