NNC alumnus Jorij Abraham Directeur bij Unic

26 juni 2010 Consultancy.nl

Jorij Abraham, alumnus van Nolan, Norton & Co., is benoemd tot Director Consulting van Unic B.V. Abraham bekleedde hiervoor verschillende functies in de e-business markt, waaronder bij Nolan, Norton & Co., Maxeda, TUI Nederland, Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital. Abraham werkte tussen 1997 en 2000 voor het strategie adviesbureau Nolan, Norton & Co.

Unic ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt Internetgebaseerde oplossingen voor e-business en Enterprise Content Management.

Michel da Silva, algemeen directeur van Unic B.V. in Nederland, zegt: "Wij zijn erg verheugd met de komst van Jorij. Met zijn komst zal het consultancy team verder uitgebouwd kunnen worden en zijn wij in staat om onze klanten nog beter te adviseren over alle facetten binnen e-commerce".

Waaraan Abraham toevoegde, "Ik kijk er naar uit om met het bestaande consulting team te gaan samenwerken. Unic heeft de afgelopen twee jaar een duideljike positie ingenomen op het gebied van e-commerce en PIM. Ik zie ernaar uit om deze positie met het consulting team van Unic verder uit te bouwen."

Nieuws