Carmen Altena Principal Consultant bij DOC Advies

24 maart 2011 Consultancy.nl

Carmen Altena (1970) is in dienst getreden bij DOC Advies als Principal Consultant. Altena wordt binnen DOC Advies verantwoordelijk voor Coaching & Teamontwikkeling.

Carmen is opgeleid tot technisch bedrijfskundig ingenieur en lichaamsgerichte therapeut (BodyMind Integration). Die twee achtergronden komen terug in de manier waarop Carmen naar veranderingen kijkt. Kern daarvan is het hand in hand laten gaan van enerzijds de gedragsmatige- en cultuurkant met anderzijds de structuur- en inhoudskant. Carmen brengt zaken snel naar de kern en is goed in staat om situaties en mensen te openen, zodat ruimte voor verandering ontstaat. Dit betekent voortdurend ontkaderen en weer herkaderen. Zo zijn bedrijven en mensen continu in staat nieuwe mogelijkheden te zien en te gebruiken. Carmen begeleidt organisatie(onderdelen), teams en individuen.

Carmen zal ook op de blog van DOC Advies verschillende blogs posten op het gebied van Coaching & Teamontwikkeling.

Over Carmen Altena

Carmen Altena is haar loopbaan gestart bij KPMG Management Consulting. Na circa 3 jaar heeft ze de overstap gemaakt naar Artsen zonder Grenzen. Eind 1998 vervolgde ze haar carriere bij Nolan, Norton & Co. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest bij het strategie adviesbureau, heeft ze meer dan 10 jaar gewerkt als freelance veranderbegeleider en coach gewerkt in zeer uiteenlopende projecten van strategische vraagstukken en innovatie tot leiderschaps- en management development programma’s, zowel profit als non-profit. Carmen is als Bedrijfskundig ingenieur afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Tevens is zij opgeleid tot (lichaamsgerichte) therapeut en core coach.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien.

Nieuws