Capgemini Adviseur J. Bakker Sales Director bij Sodexo

01 september 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Ex-Capgemini Consulting adviseur Jacqueline Bakker is begin augustus aangesteld als Nationale Sales Director bij Sodexo Nederland. Bakker geeft aan de salesorganisatie van de cateraar en is lid van het Executive Committee van Sodexo Nederland.

Bakker heeft ruime ervaring op het gebied van regievoering van facilitaire organisaties. De afgelopen drie jaar was Jacqueline Bakker Managing Partner bij Hospitality Consultants, een adviesbureau voor services, facilities en accommodaties. Daarvoor werkte ze ruim 7 jaar voor Capgemini Consulting, waar ze uiteindelijk afdelingshoofd werd van de Facility Management tak binnen Consulting. En voor haar dienstverband bij het adviesbureau vervulde ze verschillende rollen op het gebied van facility- en hospitality management.

Sodexo Nederland heeft de strategie om uit te groeien tot 'dé strategische partner van onze cliënten in de totale facilitaire dienstverlening, inclusief food services', zoals het bedrijf het zelf noemt. 'Een partner die bijdraagt aan de operationele performance van onze cliënten en het dagelijks welzijn van diens medewerkers. Bakker krijgt de taak om sterk bij te dragen aan de groeistrategie van Sodexo.