Ex Bain adviseur nieuwe CEO van Algeco Scotsman

19 maart 2012 Consultancy.nl

Wereldwijd vastgoedbedrijf Algeco Scotsman heeft ex-Bain & Company adviseur Jean-Marc Germain benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Hij vervangt Duncan Gillis die Algeco Scotsman heeft verlaten om andere carrièremogelijkheden na te streven. Germain is afkomstig van Novelis, wereldleider in aluminium rollen, waar hij werkzaam was als President voor de Noord-Amerikaanse markt. Algeco Scotsman beheert wereldwijd meer dan 320.000 woningen verspreid over 37 landen.

Na zijn studie aan de Ecole Polytechnique in Parijs begon Germain zijn carrière in september 1989 Bain & Company. Na circa 6,5 jaar bij het strategy consulting kantoor maakte hij de overstap van de adviesbranche naar de industrie. Hij bekleedde vervolgens diverse leidinggevende functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen GE Capital, Alcan / Pechiney en Novelis.

"We zijn blij dat Jean-Marc Germain zich als CEO bij ons bedrijf aansluit en we bedanken Duncan Gillis voor zijn vele bijdragen aan onze organisatie in de afgelopen jaren", zegt Gerry Holthaus, voorzitter van Algeco Scotsman. "Wij geloven dat de door Jean-Marc opgedane ervaring in internationale business en operations in de afgelopen twee decennia, van onschatbare waarde zal zijn nu het bedrijf de volgende fase van groei en ontwikkeling in gaat."

Nieuws

Meer nieuws over