Michiel Buningh Principal Consultant bij DOC Advies

24 augustus 2011 Consultancy.nl

Michiel Buningh is in dienst getreden bij DOC Advies als Principal Consultant. Michiel heeft zich na zijn studie bedrijfskunde ontwikkeld tot een veelzijdige verandermanager, met ruimt 15 jaar ervaring in verander-, lijn- en commercieel management. Sinds 2000 begeleidt Michiel grootschalige verandertrajecten, waarbij verschillende disciplines samenkomen. Michiel richt zich daarbij vooral op ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten, het optimaliseren van dienstverlening en het ontwikkelen en doorvoeren van performance verbetering. In het verleden werkte hij voor adviesbureaus Odin Change Management, Accenture, Oracle en Capgemini.

Michiel begon zijn carrière bij Capgemini in 1995, waar hij circa 2 jaar werkte als management en ICT consultant. In september 1997 maakte hij de overstap naar Oracle, waar hij Account Manager werd voor o.a. de Media industrie en eBusiness oplossingen. In augustus 2000 begon de adviseur bij Accenture, waar 7 jaar werkte. Bij Accenture voerde hij o.a. opdrachten uit op het gebied van project management (UPC), channel strategie en call center implementatie (Eneco), business proces design (De Telegraaf) en Business Process Outsourcing (ING). In 2007 is hij voor 1,5 jaar gaan werken bij International SOS, de organisatie die wereldwijd SOS nummers verzorgt en beheert. Sinds november 2008 is hij verbonden geweest aan Odin Change Management. In de circa 3 jaar bij Odin werkte Michiel op verschillende verandermanagement, lean management en interim management opdrachten voor gemeenten en zorginstellingen.

Over DOC Advies
DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien.

Nieuws