E.Novation Group CEO Ad Nederlof in RvB Zestgroup

12 oktober 2007 Consultancy.nl

Om haar groeiambities te verwezenlijken richt Zestgroup met ingang van 1 januari aanstaande een Raad van Bestuur in. Naast oprichter Jos Kraft (voorzitter) en Jaqcues van der Ent neemt ook Ad Nederlof zitting in de Raad van Bestuur. Nederlof is op dit moment President van E.Novation Group en zusterbedrijf VANAD. Bovendien is hij Chairman bij eSOON.

Zestgroup, dat werk biedt aan meer dan 120 medewerkers, is een jonge succesvolle adviesbureau dat zich richt op procesverbetering. Vooral in de energiesector en bij grote ondernemingen in de industriesector is het advies- en implementatiekantoor een bekende naam.

Internationale groei

Met de bestuurlijke wijzigingen wil Zestgroup inspelen op de ambitieuze groeiambities. In de komende jaren verwacht het adviesbedrijf een voortzetting van de huidige snelle groei, daarnaast heeft het plannen om internationaal uit te breiden. Met name in China, waar de nadruk vooral ligt op Business Process Outsourcing, hoopt Zestgroup op korte termijn de markt te betreden.

Ad Nederlof

De nieuwe bestuurder, Ad Nederlof, is een bekende naam in de ICT-wereld. Hiervoor bekleedde hij diverse bestuursfuncties bij grote IT-bedrijven zoals Oracle, Volmac en Genesys Telecommunication Laboratories. Binnen het bestuur richt Nederlof zich op het aandachtsgebied ‘Mergers & Acquisitions’.

Nieuws

Meer nieuws over