eFocus ontwikkelt nieuwe website van DCE Consultants

06 april 2009 DCE Consultants

DCE Consultants, consultancybureau gespecialiseerd in verandermanagement, IT-management en strategie implementatie, heeft de ontwikkeling van haar nieuwe website uitbesteed eFocus.

Sitecore

eFocus verzorgt de gehele realisatie van de nieuwe corporate website, waaronder de ontwikkeling van het functioneel ontwerp en de implementatie van het CMS Sitecore. Dit CMS voldoet aan alle wensen en eisen die DCE Consultants heeft gesteld aan een CMS. Met name de meertaligheid, de uitgebreide en eenvoudig te beheren zoekmachine optimalisatie tools, de laagdrempelige manier van contentbeheer en de goede koppelbaarheid met externe systemen, zijn de belangrijkste beweegredenen om Sitecore 6 te implementeren.

Hosting

Ook de hosting van de website geeft DCE Consultants geheel in handen van eFocus. eFocus werkt samen met haar zusterorganisatie Nines voor hosting, live streaming en e-mailverkeer. Nines is een gespecialiseerde organisatie op dit gebied en beschikt over de expertise en technieken om hoogwaardige hosting aan te kunnen bieden die bij het dienstenpakket van eFocus past.

Over DCE Consultants

DCE Consultants is een onafhankelijk, internationaal managementadviesbureau. Zij helpt haar klanten met het realiseren van strategie, effectieve bedrijfsvoering en een blijvend sterke concurrentiepositie. De consultants gebruiken hiervoor actuele marktkennis gecombineerd met bewezen innovatieve methoden. DCE Consultants is opgericht in 1980 en heeft circa 200 medewerkers verdeeld over vestigingen in België, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuws

Meer nieuws over