Ecorys topman M. van den Bossche op havenconferentie

29 december 2010 Ecorys

De Nederlandse directievoorzitter van Ecorys, Marten van den Bossche, zal een presentatie verzorgen tijdens de conferentie Port Finance International. De conferentie wordt georganiseerd in Mumbai (India) en bouwt voort op de successen van eerdere Port International Conferences die zijn gehouden in Londen, Singapore en Istanboel en heeft tot doel om delegaties inzicht te verschaffen in, en praktische adviezen te geven over innovatie financieringsmethoden.

De 2-daagse conferentie beoogt een platform te bieden voor potentiële partners als overheids-functionarissen, beleidsmakers van havenautoriteiten, haven- en terminalbeheerders en vertegenwoordigers van de juridische en banksector die betrokken zijn bij investeringen in havens. De conferentie zal hierbij nadruk leggen op havens in India, hun plannen voor uitbreiding en ontwikkeling en kansen op groei en investeringen.

Ecorys: ervaring in de havensector

Ecorys is een expert op het gebied van de havensector. Onlangs heeft Ecorys een presentatie gegeven over de impact van duurzaamheid op de prestaties van havens op het 3e internationale seminar Ports & Environment gehouden op 2 december 2010 in Amsterdam. Bekijk de presentatie Sustainable Port Development.

Nieuws