Dudley Tjauw-A-Hing procesadviseur bij DOC Advies

01 mei 2009 Consultancy.nl

Dudley Tjauw-A-Hing is sinds 1 mei 2009 in dienst bij adviesbureau DOC Advies.

Na zijn studie Beleids- en organisatiewetenschappen aan de universiteit in Tilburg is Dudley gaan werken als management consultant bij Accenture. Hier heeft hij diverse projecten gedaan bij organisaties als Shell, Essent en Vitens op het gebied van procesoptimalisatie en verandermanagement. Na zijn avontuur bij Accenture heeft Dudley als process improvement consultant bij Yacht een aantal procesverbeterprojecten gedaan, waaronder het politiek beladen project bij de SS Rotterdam. In deze periode heeft Dudley zich gecertificeerd tot Lean/Six Sigma Green Belt. Hij heeft de ambitie om zich te certificeren tot Black Belt.

In zijn vrije tijd zingt Dudley in een gospelband. Daarnaast doet hij samen met zijn vrouw Louellen vrijwilligerswerk in een lokale kerk door activiteiten voor jongeren te organiseren.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.

Nieuws

Meer nieuws over