Drie senior adviseurs in dienst bij Mobilee Consultancy

20 oktober 2009 Mobilee Consultancy

Afgelopen jaren doen steeds meer klanten een beroep op de expertise van Mobilee Consultancy. Onze klanten  hebben dit jaar wederom positief reageerd op onze integrale en procesgerichte aanpak. Afgelopen maand heeft Mobilee Consultancy zich dan ook versterkt met drie senior adviseurs:

Nicole Broekema heeft ruime ervaring bij het begeleiden van organisaties in verandertrajecten en op het gebied van inrichten van bedrijfsprocessen.

Barend Voskuilen heeft afgelopen jaren organisaties in de gezondheidszorg geadviseerd op het terrein van kwaliteitsmanagement, organisatie inrichting en patiëntveiligheid.

Erik Knevelbaard heeft zich na een aantal jaren lijnmanagement functies binnen zorgverzekeraars gespecialiseerd in project- en verandermanagement.

Over Mobilee Consultancy

Mobilee Consultancy is een groeiend middelgroot organisatieadviesbureau. Mobilee Consultancy biedt diensten aan op het gebied van procesoptimalisatie, verandermanagement, projectmanagement, lean six sigma en kwaliteitsmanagement. Het adviesbureau heeft circa 25 adviseurs in dienst en is gevestigd in Utrecht.

Nieuws