DOC Advies geeft workshops aan IMC Weekendschool

28 juni 2011 Consultancy.nl

DOC Advies, specialist op het gebied van proces- en verandermanagement, heeft in de afgelopen maanden twee workshops gegeven aan de IMC Weekendschool. Het adviesbureau ondersteunt de IMC Weekendschool in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Adviseurs van DOC Advies hebben de locatiemanagers een workshop gegeven op het gebied van Performance Management, een van de kerndiensten van het adviesbureau. Daarnaast heeft DOC Advies - in samenwerking met Marcel van Sprang - in een tweede workshop de IMC Weekendschool inzicht gegeven in de mogelijkheden die social media bieden.

De IMC Weekendschool wordt gesteund door meer dan 40 organisaties uit overheid en bedrijfsleven. Onder de financiers zijn vier adviesbureaus: Berenschot, Deloitte, DOC Advies en IBM.

Over de IMC Weekendschool
IMC Weekendschool biedt aanvullend onderwijs aan jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Jongeren krijgen tweeëneenhalf jaar lang elke zondag les van professionals die met plezier hun vak uitoefenen. Het doel is de jongeren te steunen bij de verruiming van perspectieven, versterking van het zelfvertrouwen en ontwikkeling van hun talenten. Om een goede indruk te krijgen van wat de IMC Weekendschool voor jongeren betekent bekijk deze film.

 

Nieuws

Meer nieuws over