Desiree van der Heide Life Sciences adviseur bij Vintura

25 oktober 2011 Vintura

Désirée van der Heide is op maandag 17 oktober in dienst getreden als Consultant bij Vintura. Désirée versterkt de Life Sciences praktijk van het adviesbureau uit Baarn.

Na het afronden van haar studie Biofarmaceutische Wetenschappen in Leiden, is Désirée in 2006 als Clinical Research Associate aan de slag gegaan bij GlaxoSmithKline in Zeist. Hier was zij betrokken bij diverse fase 3 klinische studies in vaccins. Via Quintiles is Désirée in 2007 begonnen als CRA bij Astellas Pharma Europe in Leiderdorp, waar zij al snel doorgroeide tot Senior Clinical Research Manager. In deze functie stuurde zij een team aan van 10 collega's en was zij verantwoordelijk voor een groot aantal internationale, klinische farmacologie studies.

Naast haar carrière bij Astellas is Désirée in 2010 begonnen aan het postdoctorale programma 'Pharmacology and Pharmaceutical Medicine' aan de Universiteit van Brussel. Désirée zal deze studie dit jaar nog succesvol afronden.

Over Vintura
Vintura is een middelgroot adviesbureau met een functionale focus op Strategy en Procurement en een Industrie focus op Life Sciences en Food. Vintura heeft 20 adviseurs in dienst en is gevestigd in Baarn.

Nieuws