Deloitte doneert opbrengst meubilair aan Stichting KIDS

16 maart 2012 Consultancy.nl

Deloitte heeft de opbrengst van het overtollige meubilair gedoneerd aan Stichting KIDS Zwolle. De stichting organiseert sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen met een handicap, chronische ziekte of motorische achterstand. Met de gift van Deloitte heeft Stichting KIDS Zwolle het tekort in de begroting voor 2012, mede door de inkorting van subsidies vanuit de gemeente, nagenoeg gedicht.

Deloitte heeft onlangs haar kantoor in Zwolle een upgrade gegeven en het oude meubilair verkocht. Vorig jaar werd besloten om de opbrengsten te doneren aan een goed doel. Het goede doel is uitgekozen door medewerkers van het Big Four kantoor. Het personeel zocht naar een goed doel dat sterk vertegenwoordigd is in de regio en dat het geld goed kan gebruiken. De keuze viel voor Stichting KIDS Zwolle omdat "de doelstelling van KIDS Zwolle ons enorm aansprak" aldus Deloitte adviseurs.

Over Stichting KIDS Zwolle
Het doel van de stichting KIDS Zwolle is bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de reguliere sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. Om naast de lessen ook activiteiten te kunnen organiseren die elke sportverenging voor haar leden organiseert, is de Stichting Vrienden van KIDS Zwolle op zoek naar particulieren en bedrijven die Vriend willen worden.

Nieuws

Meer nieuws over