Deloitte koopt CPM adviesbureau ReportSource

26 januari 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft aangekondigd dat het ReportSource overneemt, een adviesbureau gespecialiseerd in Corporate Performance Management (CPM). Circa 65 consultants van ReportSource zullen toetreden tot het 2,500 man sterke praktijk van Deloitte Consulting UK.

Ian Harrison, managing director van ReportSource, zal partner bij Deloitte worden. David Owen, managing director van Deloitte Consulting UK, zei: “Vele Engelse bedrijven en organisaties hebben in de afgelopen jaren significante tijd en geld gestoken in het implementeren van nieuwe IT systemen. Zakelijke leiders willen nu de winst uit deze investeringen maximaliseren door de betere, meer inzichtelijke managementinformatie te extraheren. ReportSource is leidinggevend in het leveren van de expertise om bedrijven te helpen dit doel te bereiken."

Own voegt toe "We zijn blij dat we het team van ReportSource welkom kunnen heten in de business systems tak van ons adviesbureau. De kwaliteit, ervaring en specialistische vaardigheden die zij meenemen zijn een toevoeging voor onze bestaande expertise in technology advisory en technology execution. Het vormt tevens een nieuwe pijl voor Deloitte’s boog. We zijn trots dat we nu Engelands grootste en best uitgeruste team in business performance en informatie-management bezitten."

Ian Harrison, managing director van ReportSource, zei: “Deloitte is een van Engelands meest gerespecteerde management consulting bureaus en daarom was Deloitte de enige logische thuisbasis voor ReportSource. Door ons bij Deloitte te voegen kunnen we onze vaardigheden en ervaring verder gebruiken, in de service naar onze klanten, door er zeker van te zijn dat onze medewerkers samenwerken met ’s werelds meest gewilde talenten die afkomen op Deloitte’s aanzien, cultuur en diversiteit. Ik ben heel erg trots op de prestaties van ReportSource en ben verheugd over onze toetreding tot Deloitte”.