De Kleine Consultant zoekt nieuwe junior consultants

12 januari 2012 Consultancy.nl

De Kleine Consultant wil graag doorgroeien en daarom zijn we op zoek naar nieuwe consultants om onze teams te versterken. Dus houd jij er van problemen op te lossen? Heb jij interesse om praktijkervaring in strategy consulting op te doen? En kan jij je kennis overbrengen op anderen? Dan ben jij een Kleine Consultant in spé!

De Kleine Consultant biedt:
De Kleine Consultant biedt haar consultants de mogelijkheid om het werk van een strategy consultant te ontdekken. Zo biedt De Kleine Consultant uitdagende strategische projecten, coaching tijdens de projecten door gerenommeerde professionals uit de strategy consulting branch, speciale trainingen van onder andere A.T. Kearney, Booz & Company en Roland Berger om die vaardigheden te leren die voor een strategy consultant van belang zijn, en ten slotte een groep inspirerende collega's om mee samen te werken.

De Kleine Consultant zoekt:
De Kleine Consultant zoekt enthousiaste, ondernemende studenten met minimaal 120 ECTS die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Hierbij zien we studenten met alle mogelijke studieachtergronden tegemoet.

We nemen doorlopend nieuwe consultants aan. Als je eerst wil praten over jouw mogelijkheden kunnen we hiervoor een informeel gesprek inplannen.

Geïnteresseerd?
Kom dan naar de informatieavond van De Kleine Consultant Amsterdam op woensdag 2 februari om 20.00 uur in het bezoekerscentrum van de Nederlandsche Bank (Achtergracht 4, Amsterdam) of de informatieavond van De Kleine Consultant Utrecht op donderdag 2 februari om 20:00 uur in het auditorium op de campus van University College in Utrecht (Kriekenpitplein 1).

Dus wil jij Kleine Consultant worden? Wacht dan niet totdat je te groot bent!

Nieuws

Meer nieuws over