Daan Klaase in dienst bij adviesbureau Fakton

10 maart 2011 Consultancy.nl

Daan Klaase is begin 2011 in dienst getreden bij vastgoedadviesbureau Fakton als Senior Consultant. Klaase gaat zich richten op financieel-strategische vastgoedvraagstukken in de publieke sector.

Klaase was voorheen commercieel directeur van Biesterbos. Daar was hij verantwoordelijk voor onder andere de gebiedsontwikkeling voor de Mediawharf en Amsterdam Waterfront en de herontwikkeling van het oude stadshart van Castricum. Daarvoor werkte Klaase bij Bouwfonds MAB (2001 - 2008) en Twynstra Gudde (1996 - 2001).

Over Fakton
Fakton werkt als financieel vastgoedregisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton bij de ontwikkeling van hun business cases. Op basis van hun fundamentele kennis van de waardering van grondexploitaties, exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt bieden ze op maat gesneden financiële constructies, betrekken kapitaal en realiseren ze deals voor hun klanten.

Nieuws

Meer nieuws over