ConQuaestor vergroot marktaandeel in adviesbranche

19 januari 2011 Consultancy.nl

ConQuaestor heeft 5% minder omzet behaald in 2010. Desalniettemin heeft het financieel adviesbureau haar marktaandeel verder uitgebreid. Dat meldt ConQuaestor vandaag.

Omzet: 5% lager

De omzet van het adviesbureau kwam afgelopen jaar uit op €65,5 miljoen, tegen €68,7 miljoen in 2009. De daling van de omzet komt door de sector handel, industrie en zakelijke dienstverlening, die circa 50% van de omzet vertegenwoordigt. De publieke sector, die 30% van de omzet vertegenwoordigt, was redelijk stabiel, terwijl de financiele sector, met 20% van de omzet, in 2010 sterk groeide.

Marktaandeel vegroot

Volgens ConQuaestor kende de adviesbranche als geheel een veel sterkere teruggang waardoor haar relatieve marktaandeel is verbeterd "ConQuaestor is in het afgelopen jaar slechts met 5% gekrompen en daarmee hebben we ons marktaandeel vergroot", zegt bestuursvoorzitter Martijn Kamermans.

2011: gematigd positief en 100 nieuwe adviseurs

Voor 2011 zegt ConQuaestor gematigd positief te zijn. Het bedrijf bemerkt een stabilisatie in de markt en verwacht dit jaar 100 professionals aan te nemen, deels ter uitbreiding van het aantal consultants, deels ter compensatie van het natuurlijke verloop.

Nieuws