ConQuaestor Executives sluit samenwerking met X-PM

08 december 2011 Consultancy.nl

ConQuaestor Executives, de interim praktijk van ConQuaestor voor executive functies, heeft een samenwerking afgesloten met X-PM. Het Franse bedrijf X-PM levert op interim basis executives en project managers aan klanten in verschillende industrieën en heeft kantoren in o.a. Parijs, Beijing, Shanghai, Singapore, Delhi, Mumbai, Sao Paulo en San Francisco. Via de samenwerking kan ConQuaestor haar executive interim-management diensten ook aanbieden in het buitenland.

Bestaande relatie
De twee bedrijven zijn geen onbekenden voor elkaar. De Chairman en oprichter van X-PM, Patrick Laredo is een oud collega van Jan Sinoo, partner van ConQuaestor Executives.

Over ConQuaestor Executives
ConQuaestor Executives, een onderdeel van ConQuaestor, biedt interim management diensten aan op het snijvlak van financieel management en IT in zowel de private en de publieke sector . Het bedrijf is in de jaren '90 opgericht als een onderdeel van PwC en opereert sinds 2004 (na een Management Buy-out) onder de naam van ConQuaestor.

Over X-PM
X-PM is tien jaar geleden opgericht. Het adviesbureau levert hands-on executives en project management skills om kritische projecten te monitoren/leiden, situaties onder controle te krijgen om meetbare resultaten te leveren aan haar klanten. X-PM heeft eigen kantoren in Parijs, Beijing, Shanghai, Singapore, Delhi, Mumbai, Sao Paulo en San Francisco. Via associate firms in Duitsland, Spanje en UK worden eveneens dezelfde diensten aangeboden.

Nieuws