Ex ConQuaestor E. van Nieuwenhuizen naar Hampshire

29 februari 2012 Consultancy.nl

Eric van Nieuwenhuizen, adviseur bij financieel dienstverlener ConQuaestor, is per 1 februari door Hampshire Hospitality benoemd tot Regio Manager. Hampshire Hospitality is het moederbedrijf van hotelketens- en exploitanten Eden Hotel Group en Hampshire Hospitality & Leisure. Eric van Nieuwenhuizen zal in zijn functie als Regio Manager verantwoordelijk zijn voor de aansturing van 8 Hampshire hotels*.

Eric van Nieuwenhuizen is tussen 1988 en 1998 onder andere werkzaam geweest als Management Consultant bij Mercuri Urval Holland en Operationeel Directeur/ Franchise Manager bij Servex. In april 1998 maakte hij de overstap naar de adviesbranche en PwC Consulting, waar hij uitgroeide tot bestuursvoorzitter van PwC Consulting. Na de overname van PwC Consulting door IBM BCS verhuisde hij naar de adviestak van de technologiereus. In 2004 was hij een van de 21 IBM BCS partners die, samen met circa 300 adviseurs, een management buy-out pleegde en zodoende sterk betrokken is geweest bij de oprichting van ConQuaestor.

"Wij zijn erg blij met de komst van Eric van Nieuwenhuizen in ons team. Uiteraard wensen wij hem heel veel plezier en succes bij Hampshire Hospitality", aldus Hans Wibbens, Director of Operations van Hampshire Hospitality.

* Een overzicht van de 8 Hampshire hotels:
Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam
Hampshire City Hotel - Groningen
Oranje Hotel Leeuwarden - Hampshire Eden
Hampshire Hotel - De Broeierd Enschede
Hampshire Hotel - Emmen
Hampshire Inn - Mooi Veluwe
Hampshire Hotel - Ahaus
Hampshire City Hotel - Hengelo

Nieuws

Meer nieuws over