Conclusion koopt ICT consultancy C2ICT

06 januari 2010 Consultancy.nl

Conclusion heeft ICT adviesbureau C2ICT overgenomen. Voor adviesbureau Conclusion betekent deze overname een uitbreiding van het bestaand ICT-portfolio, met gespecialiseerde consultants en architecten op het terrein van server-infrastructuur.

C2ICT wordt volledig geïntegreerd in de werkmaatschappij Conclusion Future Infrastucture Technologies die met deze overname een totaalpropositie kan leveren op de gebieden managed services, detachering van professionals, remote beheer en het uitvoeren migratie in de infrastructuren voor nationale en internationale ondernemingen.

C2ICT is een aanvulling voor Conclusion aangezien zij meer dan 10 jaar ervaring heeft in internationale migratieprojecten voor middelgrote en grote opdracht-gevers. Doordachte gefaseerde migraties en betrouwbaar beheerde omgevingen leveren solide en goed uitgewerkte infrastructuren op volgens beide partijen.

Murat Kiran, eind vorig jaar uitgeroepen tot The Other Businessman 2009, is benoemd tot algemeen directeur. De gezamenlijke operatie wordt aangestuurd door de voormalige directie van C2ICT, Frans de Bie en Tim Borger.

Nieuws

Meer nieuws over