Conclusion genomineerd voor Technology Fast50

20 september 2011 Consultancy.nl

Conclusion Future Infrastructure Technologies is voor de tweede keer op rij genomineerd voor de award voor snelst groeiend technologiebedrijf in de Deloitte Technology Fast50. De werkmaatschappij van Conclusion heef hiermee opnieuw bewezen de ingezette groei van de afgelopen jaren verder door te zetten. Donderdag 13 oktober vindt de bekendmaking met feestelijke uitreiking plaats in Rotterdam.

Murat Kiran, concerndirecteur Conclusion: “Wij zijn blij en aangenaam verrast dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50 Awards. De aan deze awards deelnemende bedrijven staan bekend als jonge en dynamische organisaties met veel groeipotentieel. Zo zien we onszelf ook en kijken er naar uit om in de eindronde te strijden met andere veelbelovende ICT-bedrijven uit België en Nederland.”

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2006 - 2010). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

Over Conclusion Future Infrastructure Technologies
Conclusion Future Infrastructure Technologies is een vooruitstrevende ICT-organisatie met een uitgebreide portfolio aan ICT-diensten bestaande uit Consultancy & Projects, Managed (cloud) Services en Staffing. Onze kerncompetentie is “innovatie en dienen”. Wij hebben ruim 230 medewerkers en maken onderdeel uit van Conclusion. Conclusion is een onafhankelijke onderneming met ruim 1400 medewerkers en de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland met vier disciplines: Human Capital, Communication, Organisation en Technology.

Nieuws

Meer nieuws over