Clear2Pay wint Red Herring 100 Europe Award 2006

11 mei 2006 Clear2Pay
Profiel
Meer nieuws over

Clear2Pay ontvangt de ‘2006 Red Herring 100 Europe Award’

Red Herring kondigde deze week aan dat Clear2Pay, de internationale technologie leverancier
van ‘next-generation’ betalingsoplossingen voor financiële instellingen, de Red Herring 100 Europe ontvangen heeft.

Red Herring’s lijst van private ondernemingen is een substantieel onderdeel van de traditie van het blad om innovatieve en nieuwe technologiebedrijven en ondernemers te (h)erkennen. Bedrijven als Google, eBay en Skype werden al heel vroeg in hun bestaan opgemerkt door de redacteuren van Red Herring als bedrijven die veel invloed zouden hebben op de manier waarop we leven en werken.

De redactie van Red Herring onderwierp meer dan 700 private ondernemingen aan een grondige analyse van financiële gegevens en subjectieve criteria zoals de kwaliteit van het management, de manier waarop strategie daadwerkelijk geïmplementeerd wordt en de aandacht voor Research en Development.

Michel Akkermans, Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Clear2Pay reageert: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd met deze erkenning, temeer daar Red Herring bekend staat om zijn vroegtijdige en scherpe analyses met betrekking tot innovatieve technologie die daadwerkelijk iets kan betekenen in een zakelijk kader. Dit jaar werd er met name gekeken naar realistisch ondernemerschap in combinatie met een optimistische attitude om toekomstige uitdagingen vandaag aan te pakken met nieuwe technologie. Ik zie het dan ook als een groot compliment voor ons gehele team dat Red Herring ons binnen die groep plaatst.”