Clear2Pay wint technologische innovatie award in Belgie

05 april 2011 Consultancy.nl

Payments adviesbureau Clear2Pay heeft de belangrijkste IWT-award van 2011 gewonnen. Het IWT, het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie, ondersteunt innovatie in Vlaanderen d.m.v. advies, subsidies, coördinatie en netwerken en lange-termijn beleidsvoorbereiding. Het adviesbureau uit Mechelen won de Paul Zeeuwts Award voor het project met een belangrijke economische meerwaarde.

De jury beloonde adviesbureau Clear2Pay omdat het via technologische innovaties een dienstverlening kon ontwikkelen waarmee het kon uitgroeien tot een bedrijf met een unieke positie op wereldvlak. Clear2Pay is gelauwerd mede omdat het, ondanks de sterke internationale groei en expansie, een belangrijke rol is blijven spelen in Vlaanderen op het gebied van innovatie. De oprichters van Clear2Pay zijn ook nog actief in een aantal kleinere innovatieve bedrijven, en hebben als het ware een voorbeeldfunctie, en spelen een rol in het innovatielandschap die hun eigen bedrijf overschrijdt.

Tijdens de uitereiking bednadrukte de CEO van Clear2Pay, Michel Akkermans, dat het adviesbureau een mogelijke beursintroductie onderzoekt.

Nieuws

Meer nieuws over