Clear2Pay wint Best Finance Team of the Year

12 februari 2010 Consultancy.nl

Clear2Pay, adviesbureau en dienstverlener op het gebied van betaaloplossingen, heeft de award 'Best Finance Team of the Year 2009' gewonnen in de categorie middelgrote ondernemingen van CFO Magazine België.

Sinds 8 jaar organiseert CFO Magazine, het vakblad voor de CFO, de verkiezing van een 'Best Finance Team of the Year'. Daartoe beoordeelt een 14 koppige jury, bestaande uit academici en CFO’s, de verwezenlijkingen van de genomineerde teams. De jury heeft de financiële directie van Clear2Pay uitgeroepen tot 'Best Finance Team of the Year 2009' binnen de categorie middelgrote ondernemingen.

"In een nieuwe en moeilijke omgeving is het finance team van Clear2Pay erin geslaagd op basis van een eerder eenvoudig systeem een grote impact te hebben op de bedrijfsbeslissingen."

"De onderneming heeft als ondersteuning voor haar groei – Clear2Pay wenst wereldleider te worden in haar domein binnen de eerstkomende vijf jaar- nood aan een betrouwbaar analytisch systeem. Daarvoor heeft het finance team de ganse onderneming doen denken in uniforme definities aangaande de aard van “uren”, een uniforme inhoudsbeschrijving van rekeningen en rubrieken."

"Wat het finance team ontwikkelde, heeft onmiddellijk een grote impact gehad en is een sturend instrument geworden binnen de onderneming. Het finance team is daarbij uitgegroeid tot een partner van het management en van de onderneming in haar totaliteit."

Nieuws

Meer nieuws over