Clear2Pay Consulting breidt uit in Nederland

30 september 2009 Clear2Pay

Clear2Pay neemt adviesbureau in betalingsverkeer Ereon over

Clear2Pay, adviesbureau en technologieleverancier van ‘next generation’ betalingstoepassingen voor financiële instellingen, heeft aangekondigd dat het Nederlandse adviesbureau Ereon overneemt. Met deze acquisitie versterkt Clear2Pay haar positie en ambitie om in de volle breedte kennis en toepassingen te leveren op het gebied van betalingsverkeer aan banken en andere financiële instellingen.

Clear2Pay ondersteunt financiële dienstverleners met de strategische implementatie en operationele issues rond betalingsverkeer. Het consultancy team opereert in tal van functies van pre-sales ondersteuning tot advies, product implementatie, interim management, training, programma en project management. Het Ereon team dat hoofdzakelijk actief is in de Nederlandse markt zal met onmiddelijke ingang toetreden en voegt waardevolle expertise toe op het gebied van SEPA en PSD, evenals het uitbesteden van betalingsverkeer, nieuwe marktmodellen, governance en trade finance. Zowel product specialisten en ontwikkelaars als klantgerichte medewerkers binnen pre-sales teams en project management delen in de Ereon materiekennis en vice versa.

Michel Akkermans, Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO bij Clear2Pay stelt: “Wij ervaren dat het in deze tijden van vitaal belang is om de componenten kennis, ervaring en product gezamenlijk in te zetten. Wij zijn enorm verheugd dat het Ereon team ons komt versterken. We delen de visie op onze industrie en net als wij heeft Ereon altijd een focus gehad op het gebied van betalingsverkeer en transacties, waardoor we dan ook een
aantal klanten gemeen hebben.”

Gaston Aussems, mede-oprichter van, c.q. partner bij Ereon deelt mede: “We zien dat het betalingsverkeersdomein heel snel van een nationaal een internationaal onderwerp is geworden en een solide bron van inkomsten voor banken blijft, door alle tijden heen. Dat gezegd hebbende, als industrie moeten we in de komende periode de nodige uitdagingen oppakken op het gebied van nieuwe regelgeving, het migreren van bestaande transactieomgevingen en activiteit rond M&A en integraties. Anderszijds biedt deze periode ook veel mogelijkheden dankzij nieuwe technologie. Het is voor ons een prachtige kans om in de kern van deze ontwikkelingen te kunnen werken binnen een team dat op dit moment wereldwijd een aantal fascinerende en strategische projecten uitvoert. We zijn daarom ook erg enthousiast om samen door te groeien en kennis te delen binnen de Clear2Pay structuur.”

Nieuws

Meer nieuws over