Nieuwe topman voor OC&C Strategy Consultants

04 mei 2011 Consultancy.nl

Chehab Wahby (42) is tijdens de internationale partner meeting van OC&C Strategy Consultants eind maart in China benoemd tot International Managing Partner (IMP). Wahby volgt Michael Jary op en zal de functie de komende 3 jaar bekleden.

Michael Jary was een van de vier oprichters van OC&C in 1987* en sinds 2005 Managing Partner.

Focus op groei

De nieuwe global managing partner zal in het bijzonder de wereldwijde groei en uitbreiding van OC&C Strategy Consultants nastreven. “In de afgelopen jaren hebben wij onder leiding van Michael Jary ons zeer goed ontwikkeld en zijn we wereldwijd gegroeid. Deze gemeenschappelijke koers wil ik samen met onze 60 partners en onze consultants in Europa, Azië en de vVS vervolgen” aldus Wahby.

Naast de benoeming van Chehab Wahby als International Managing Partner werden ook 6 adviseurs uit verschillende landen benoemd tot Partner

Over Chehab Wahby
Chehab wahby is sinds 1995 bij OC&C Strategy Consultants in Duitsland werkzaam en is sinds 2000 Partner bij het strategy consulting kantoor. Zijn industrie-expertise ligt op het gebied van handel, consumentengoederen, de bouwsector en onroerend goed. Vanuit inhoudelijk perspectief heeft Wahby vooral ervaring op het gebied van Sales, Marketing en Distribution, Change Management, Post Merger Integration (PMI) en Restructuring.

* OC&C is in 1987 opgericht door vier Engelse ex-Booz Allen Hamilton adviseurs

Nieuws

Meer nieuws over