Celerant Consulting opent kantoor in Muscat - Oman

17 februari 2012 Consultancy.nl

Operationsadviesbureau Celerant Consulting heeft een nieuw kantoor geopend in Masqat, Oman. Volgens Omaanse nieuwsberichten is Celerant het eerste internationale managementadviesbureau dat zich in het sultanaat vestigt. Het nieuwe kantoor is een verdere versterking van Celerants aanwezigheid in de regio, waar de firma sinds 2009 ook een kantoor in Abu Dhabi heeft. Met deze opening komt het totale aantal kantoren van Celerant wereldwijd op vijftien.

Celerant Consulting - Muscat, Oman

Het Nederlandse kantoor van Celerant Consulting is gevestigd in Schiphol WTC (World Trade Center).

Het kantoor in Oman gaat vooral klanten in de energie- en chemiesector bedienen – sectoren waarin het adviesbureau sinds de oprichting in 1987 veel ervaring heeft opgebouwd.

Ian Jones, general manager van het Omaanse kantoor, liet weten: “Het is een voorrecht om een van de eerste internationale managementadviesbureaus hier in Oman te registreren. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze klanten, om duurzame resultaten te boeken in deze nieuwe en opwindende onderneming. Onze unieke benadering naar het leveren van tastbare voordelen kan op significante interesse rekenen in het sultanaat en we verwachten dit ten gelde te maken met sommige van Omans geweldige leiders in de publieke en private sector.”

Nieuws

Meer nieuws over