Celerant Consulting opent kantoor in Abu Dhabi

11 juni 2009 Celerant Consulting

Celerant Consulting heeft een kantoor geopend in Abu Dhabi. Het wereldwijde management adviesbureau, met kantoren in onder meer Amsterdam en Brussel, breidt uit vanwege een groeiende vraag naar adviesdiensten in het Midden-Oosten.

Het adviesbureau heeft sinds zijn oprichting in 1987 veel ervaring opgebouwd in onder meer de sectoren energie, chemie en overheid. Daarnaast beschikt het bedrijf over de juiste expertise om bedrijven te ondersteunen in het Midden-Oosten. Dit heeft met name betrekking op de ter plekke gewenste overdracht van kennis en vaardigheden aan de lokale medewerkers, de zogenoemde “lokalisatie”. Door deze opening komt het totaal aantal kantoren in de VS en EMEA op twaalf.

Antoine Dionis du Sejour, Executive Vice President Middle East en hoofd van lokale operaties: “Binnen het bedrijfsmodel van Celerant wordt samen met de klant gewerkt aan het doorvoeren van vaak complexe veranderingsprogramma’s. Deze  programma’s zijn gericht op concrete en duurzame verbeteringen. Dit betekent dat we een unieke methode hebben ontwikkeld voor de overdracht van kennis en vaardigheden - een must voor bedrijven in het Midden-Oosten die hun toekomst willen veilig stellen met lokaal talent.”

Op de vraag waarom Celerant uitbreidt met een nieuw kantoor in tijden van financiële onzekerheid, antwoordt Dionis du Sejour: “Celerant heeft al een aantal intensieve contacten met verschillende belangrijke organisaties in Abu Dhabi en de Verenigde Arabische Emiraten, het is belangrijk dat we hier aanwezig zijn om deze lokaal te ondersteunen. Daarnaast is het feit dat een deel van onze beloning gebaseerd is op de concrete besparingen die we voor onze klanten helpen realiseren in het huidige financiële klimaat juist een voordeel. ”

Nieuws

Meer nieuws over