Celerant Consulting boekt sterke financiele cijfers

02 oktober 2003 Consultancy.nl

Celerant Consulting heeft een sterk eerste halfjaar achter de rug. In een stagnerende consulting markt slaagde het erin om met 18% te groeien. De goede resultaten van Celerant Consulting zijn vooral te danken aan het succes van het ‘value-based pricing’-model dat het bij meer dan 90% van zijn klanten toepast.

Uit een recent onderzoek van Kennedy Information, een onafhankelijk onderzoeksbureau, blijkt dat de markt voor managementadvies in het slop zit. Er is een structureel overaanbod en de gemiddelde ‘fees’ situeren zich op het laagste peil sinds twee jaar. Ondanks deze negatieve marktomstandigheden, slaagt Celerant Consulting erin om te blijven groeien. Wereldwijd zag het haar omzet in het eerste semester van 2003 stijgen met 18% tot $68,6 miljoen.

Celerant Consulting Benelux
Celerant Consulting Benelux kende in het eerste halfjaar van 2003 een groei van meer dan 20%. De omzetstijging was zowel te danken aan nieuwe opdrachten bij bestaande relaties die ervaring hebben met het waardevoorstel van Celerant Consulting, als aan nieuwe opdrachten bij nieuwe relaties in de chemie-, pharmacie-, infrastructuur- en electronica-sectoren. Eind juni 2003 telde Celerant Consulting Benelux 50 consultants. "Ook voor de tweede helft van het jaar zijn wij optimistisch," aldus Danny van D’huynslager, General Manager Celerant Benelux. "Wij merken dat de vraag naar implementatie-advies toeneemt".

Nieuws

Meer nieuws over