Capgemini Principal Consultant naar M&I/Partners

01 september 2010 Consultancy.nl

Jos Smits, Principal Consultant bij Capgemini, treedt per 1 september 2010 in dienst als principal adviseur bij M&I/Partners.

Vanuit een passie voor kaarten en atlassen is Jos in 1988 in Utrecht Fysische Geografie gaan studeren. Daar kwam hij in aanraking met GIS (Geografische Informatie Systemen). Met die bagage startte Jos in 1996 bij Capgemini in de tijd dat het internet opkwam. In de jaren 1996 tot 2000 ontwikkelde en implementeerde Jos websites en intranetten van menig departement en gemeente.

“Onder invloed van met name Rogier van Boxtel is mijn aandacht verbreed naar de elektronische overheid en ben ik mij bezig gaan houden met basisregistraties, e-overheid businessarchitecturen en andere e-overheidsbouwstenen. Ik stapte over naar de e-overheidsgroep van Capgemini Consulting en heb mijn postdoctorale opleiding bedrijfskunde gehaald.” aldus Jos Smits. De laatste drie jaar was Smits vakgroepleider Elektronische Overheid en gaf leiding aan een 40-tal projectleiders en consultants.

Waarom M&I/Partners?

“Na 14 jaar Capgemini was ik toe aan een andere omgeving. Natuurlijk ben je als adviseur vaak buiten de deur aan het werk en zie je veel verschillende omgevingen. Maar om geïnspireerd en vol energie bij een club te blijven werken, was een verandering van thuishaven noodzakelijk. Ik heb gekozen voor M&I/Partners vanwege de hoge professionaliteit, de persoonlijke benadering en het feit dat het in verhouding tot Capgemini (100k adviseurs) een relatief klein adviesbureau is. Binnen M&I/Partners denk ik meer ruimte voor ondernemerschap en professionele ontwikkeling aan te treffen.”

Nieuws

Meer nieuws over