Bright & Company partner en adviseur op HR congres

03 december 2011 Consultancy.nl

Op 8 december vindt het congres HR bij Veranderprocessen plaats in in Maarssen. Het congres wordt dit jaar bezocht door circa 80 HR professionals en lijnmanagers van bedrijven uit de private en publieke sector. Bright & Company adviseurs Marcel Knotter (mede-oprichter) en Olaf Marée (Consultant) dragen bij aan het programma door middel van een keynote presentatie en twee workshops.

Marcel Knotter zal de eerste presentatie van de dag verzorgen en ingaan op de grote noodzaak voor HR om aantoonbaar bij te dragen aan cruciale veranderingen in hun organisaties. Olaf Marée al in de middag twee workshops faciliteren waarin hij een praktische aanpak zal delen de business-/organisatieopgaven te vertalen naar concrete HR opgaven en activiteiten.

Over Bright & Company

Bright & Company is een adviesbureau op het gebied van strategische HR-vraagstukken. Het HR consultancykantoor is in 2005 opgericht door 3 ex-adviseurs van Atos Consulting / KPMG Consulting. Bright & Company heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Maarssen.