Inge Kauer in RvT bij Ronald McDonald Kinderfonds

28 oktober 2011 Consultancy.nl

Inge Kauer, partner bij Boer & Croon en directielid bij Boer & Croon Corporate Communication, is aangesteld als nieuw lid van de raad van toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn.

Andere leden van de raad van toezicht zijn Pim Mol, Karin Breuker, Gita Gallé en Frits Oppel. Voorzitter is Ed Nijpels en vice-voorzitter is Jo Sempels, tevens ook algemeen directeur van McDonald's Nederland.

Over Inge Kauer
Inge Kauer studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en daarna communicatie-wetenschappen en rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie startte zij als consultant bij Porter Novelli, één van de grotere en leidende communicatieadviesbureaus in Nederland. In 2003 werd zij daar partner en managing director. In 2006 werd zij binnen Porter Novelli International tevens regiodirecteur EMEA, verantwoordelijk voor een netwerk van 41 bureaus. Sinds januari 2010 is Inge Kauer werkzaam voor Boer & Croon.

Nieuws