Inge Kauer start als partner bij Boer & Croon

04 januari 2010 Boer & Croon

Per 1 januari 2010 is mevrouw mr. drs. Inge Kauer (38) gestart als partner bij adviesbureau Boer & Croon en directielid bij Boer & Croon Corporate Communication. Zij gaat klanten adviseren op het terrein van strategische communicatie en zal samen met collega partners Peter Stroink en Ron van der Jagt leiding geven aan Boer & Croon Corporate Communication.

Inge Kauer studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en daarna communicatie-wetenschappen en rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie startte zij als consultant bij Porter Novelli, één van de grotere en leidende communicatieadviesbureaus in Nederland. In 2003 werd zij daar partner en managing director. In 2006 werd zij binnen Porter Novelli International tevens regiodirecteur EMEA, verantwoordelijk voor een netwerk van 41 bureaus. Ron van der Jagt: “Topprofessionals op het gebied van strategische communicatie zijn schaars. Wij zijn dan ook bijzonder blij met de komst van Inge: een gedreven vakvrouw met een mooie staat van dienst.

Haar benoeming past in ons streven om Boer & Croon Corporate Communication uit te bouwen tot ‘center of excellence’ voor de meest getalenteerde mensen en voor de meest uitdagende opdrachten.” Inge Kauer: “Boer & Croon is een sterk kwaliteitsmerk en opereert op het snijvlak van management, strategie en communicatie. De multidisciplinaire aanpak en professionele gedrevenheid spreken mij zeer aan.”

Boer & Croon Corporate Communication

Boer & Croon Corporate Communication is een adviesbureau op het snijvlak van strategie en communicatie en een zelfstandige werkmaatschappij binnen Boer & Croon. Met twintig professionals bedient het bureau opdrachtgevers in alle sectoren bij vraagstukken op het gebied van positionering, reputatie, merk, stakeholders, issues, verandering en de organisatie en professionalisering van de communicatie.

Nieuws