Boer & Croon besteedt werkplekken uit aan Vodafone

10 augustus 2011 Consultancy.nl

Boer & Croon heeft een meerjarige outsourcingsovereenkomst gesloten met Inter Access en Vodafone voor hun werkplekken. Centraal in de overeenkomst staat WerkPlek 2.0, waarbij het mobiel werken en data-uitwisseling tussen Boer & Croon consultants en managers op verschillende locaties worden geoptimaliseerd.

Met WerkPlek 2.0 hebben de medewerkers van Boer & Croon op elk moment en vanaf elke plek met een pc, laptop, smartphone of tablet toegang tot bedrijfsinformatie en applicaties. Inter Access stelt de data en applicaties beschikbaar vanuit een datacenteromgeving die voldoet aan de strengste regels met betrekking tot informatiebeveiliging.

Inter Access en Vodafone bieden Boer & Croon met WerkPlek 2.0 een op de cloud gebaseerde werkplekoplossing die inspeelt op de eisen van de organisatie om Het Nieuwe Werken te ondersteunen. Binnen de samenwerking levert Vodafone de noodzakelijke vaste- en mobiele-communicatiediensten waarmee mobiel werken en data-uitwisseling tussen medewerkers op verschillende locaties mogelijk zijn. Inter Access zorgt voor de beschikbaarstelling en het beheer van de applicaties en de achterliggende cloud-infrastructuur.

Vodafone Nederland is verheugd met de samenwerking met het adviesbureau: "Wij kijken ernaar uit om Boer & Croon te ondersteunen in zijn streven om medewerkers innovatieve middelen te bieden om beter en prettiger te werken" aldus Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland.

Over Boer & Croon

Boer & Croon biedt diensten aan op het gebied van consulting, corporate finance en management. De Boer & Croon Groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers.

Nieuws

Meer nieuws over