Boer & Croon adviseert gemeente Den Haag over banenmarkt

07 november 2003 Consultancy.nl

De gemeente Den Haag organiseert op 18 november en 9 december 2003 twee mini-banenmarkten voor moeilijk bemiddelbare werkzoekenden. De gemeente heeft adviesbureau Boer & Croon ingehuurd om een opzet uit te werken die is toegespitst op een specifieke groep moeilijk bemiddelbare werkzoekenden, zowel jong als oud. Daarnaast zal het adviesbureau ook de mini-banenmarkten evalueren voor de opdrachtgever, de Haagse wethouder Pierre Heijnen.

De mini-banenmarkten maakt onderdeel uit van het Haagse reïntegratiebeleid. Het concept van de minibanenmarkt is afkomstig van de megabanenmarkt die 1½ jaar geleden in Amsterdam werd georganiseerd. Ondanks de `banenmarktmoeheid' in werkgeversland slaat deze nieuwe mini-banenmarkt bij werkgevers wel aan. 

Negen werkgevers en 170 vacatures

Op de twee mini-banenmarkten in Den Haag worden negen werkgevers uit de detailhandel, het groothandelsbedrijf en de logistiek gepresenteerd. In totaal zullen 170 vacatures worden voorgesteld aan 50 geselecteerde kandidaten, jongeren en volwassenen, die werk zoeken in die sectoren.

Nieuws

Meer nieuws over