Berenschot: Nominaties voor HR Proffie bekendgemaakt

28 oktober 2011 Consultancy.nl

Berenschot heeft de genomineerden voor de HR Proffie 2011 bekendgemaakt. Technische Unie, Zorgfederatie Oldenzaal en PON zijn genomineerd voor de voor het beste HR-beleid. Bij de HR Proffie Innovatieprijs strijden Aluchemie en Gedragscode Schoonmaakbranche, vertegenwoordigd door Schiphol, NS en FNV, om de prijs voor het meest innovatieve HR-beleid.

De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt en is een initiatief van adviesbureau Berenschot, Tempo-Team, NVP en WEKA, uitgever van HR Strategie. Vorig jaar was de winnaar van de beleidsprijs FrieslandCampina en ging de innovatieprijs naar Ingram MICRO.

Tijdens de uitreiking op woensdag 2 november a.s. beslist de jury wie een jaar lang mag pronken met de titel 'het beste HR-beleid van Nederland' en 'het meest innovatieve HR-beleid van Nederland'. Ber Damen, directielid van Berenschot en dagvoorzitter tijdens de uitreiking, is verheugd over het rijtje genomineerden. "Ieder jaar is het weer afwachten welke organisaties met hun HR-beleid durven mee te dingen naar deze gerenommeerde prijzen. Doordringen tot de finale is al een prestatie op zich en het wordt 2 november een spannende strijd wie er gaan winnen."

De bekendmaking van de winnaars van de HR Proffie 2011 vindt plaats in het Figee Innovatie Theater in Haarlem. Het programma begint om 15.00 uur. Naast de uitreiking van beide prijzen wacht genodigden een aantal inspirerende voordrachten, onder meer van Carlo Strijk (directeur-eigenaar van coachings- en trainingsbedrijf Strijk en Zet BV en auteur van 'Vals Verlangen') en Paul Boselie (hoogleraar Human Resource Management aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht).

Nieuws