Berenschot Directeur naar Deloitte Consulting

18 januari 2011 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

Gert van der Heijden is door Deloitte Nederland aangesteld als Director Sourcing & Procurement binnen de consulting praktijk. De adviseur komt van Berenschot, waar hij Managing Director was van de adviesgroep Procurement. Gert van der Heijden heeft Berenschot na ruim acht jaar verlaten nadat hij een verschil in inzicht had met de bedrijfsleiding over de te varen inkoopkoers.

Van der Heijden bouwde als de laatste vijf jaar als managing director de adviesgroep Procurement op bij Berenschot. Zijn besluit om het adviesbureau te verlaten is gevallen door het ‘grote verschil van inzicht’ dat tussen van der Heijden en de directie ontstond over het toepassen van inkoopkennis. ‘Toen dit leidde tot het opheffen van de adviesgroep Procurement en de impliciete beslissing om alleen nog inkoopexpertise voor de publieke sector verder te ontwikkelen, heb ik besloten mijn carrière buiten Berenschot voort te zetten’, aldus van der Heijden.

Sourcing & Procurement binnen Deloitte Consulting

Per december 2010 is Gert van der Heijden begonnen in de Sourcing & Procurement service line van de Supply Chain afdeling van Deloitte Consulting.