BearingPoint: Eternal Sun wint Benelux finale Be.Project

30 mei 2011 BearingPoint

Eternal Sun wint Benelux finale Be.Project

Vorige week vond in Amsterdam de Benelux finale van Be.Project plaats. Be.Project is een internationale competitie waar studenten van topuniversiteiten  met een innovatieve business case een geldbedrag van €30.000,- kunnen winnen. Charles de Monchy, Head of Benelux BearingPoint, maakte na een spannende finale het winnende team bekend. Eternal Sun, opgezet door Stefan Roest en Chokri Mousaoui, beide studerend aan de TU Delft, won en zal Nederland en België gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Brussel op 9 juni. Belangrijke pijlers in het juryoordeel waren o.a. commitment, resultaat en teamspirit, tevens de kernwaarden van het adviesbureau.

Eternal Sun

Eternal Sun produceert zonnesimulatoren voor het efficiënt testen van zonnepanelen. Roest en Mousaoui  zijn er van overtuigd dat het kunnen bepalen van het rendement van een zonnepaneel essentieel is voor het succes van zonne-energieprojecten. Eternal Sun biedt een unieke oplossing met de zonnesimulatoren die inzichtelijk maakt wat het rendement is van elk type zonnepaneel. Met deze technologie kan deze TU Delft spin-off een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van zonne-energie. Het apparaat is volgens de jonge ondernemers nauwkeuriger, betrouwbaarder en gemakkelijker in het gebruik dan de buitenlandse concurrenten en wist hiermee de jury te overtuigen.

BearingPoint

BearingPoint is een Europees onafhankelijk consultancybedrijf met een wereldwijd netwerk dat zich richt op management consulting. Ze zijn ervan overtuigd dat expertise vandaag de dag niet voldoende is. Gedreven door een sterke ondernemende, klantgerichte aanpak met passie voor kwaliteit en aandacht voor het opbouwen van een lange termijn relatie, zijn 3250 consultants dagelijks bezig om waarde te creëren voor de klant - van strategie tot en met implementatie - en leveren ze tastbare resultaten.

Nieuws

Meer nieuws over