BDO partner van Russisch bod WK 2018 en 2022

17 januari 2010 Consultancy.nl

Rusland heeft accountancy- en adviesbureau BDO aangekondigd als partner voor zijn bod om in 2018 of 2022 de World Cup te organiseren.

BDO in Moskou heeft een overeenkomst getekend met het bodcomité, en zal substantiële adviesondersteuning in onder andere management en financiën leveren. Het adviesbureau was tevens betrokken bij de campagne van Sochi voor de organisatie van de Olympische Winterspelen in 2014.

Mikhail Grishakin, managing partner van BDO in Rusland, zei: “BDO heeft een langdurige ervaring in professionele sportevenementen waaronder een langdurig partnerschap met de Russische voetbalbond, en daarbij ervaring in adviesondersteuning bij bodcampagnes onder auspiciën van vele internationale sportfederaties en het Internationaal Olympisch Comité”.

Alexey Sorokin, CEO van het bodcomité en de Russische voetbalbond, zei: “De verzameling van overvloedige boddocumenten en de coördinatie van ons werk met een groot aantal private en overheidsbelanghebbenden vereist veel juridische, financiële, auditing- en advieservaring”.

“Met de Russische BDO kan het bodcomité rekenen op hooggespecialiseerde kennis in deze cruciale gebieden”, meldde insideworldfootball.biz.

Nieuws

Meer nieuws over