BDO opent nieuw kantoor in Bratislava - Slowakije

11 november 2011 Consultancy.nl

BDO heeft haar kantorennetwerk uitgebreid met een kantoor in Bratislava, Slowakije. The Edison Consulting Group, die in 2002 werd opgericht door de huidige managing partner Peter Gunda en business development partner Vladimír Michalík, heeft zich per direct aangesloten bij BDO International. Het kantoor in Bratislava richt zich op een volledig pakket van dienstverlening, waaronder audit, tax en consulting.

Volgens Martin van Roekel, onlangs benoemd tot de nieuwe CEO van BDO International, zijn er grote mogelijkheden voor BDO in zowel Slowakije als in geheel Centraal Europa. Van Roekel: “Het financiële herstel van de markt in de regio is traag, maar neemt gestaag toe en we verwachten dat de situatie blijft verbeteren. Het nieuwe BDO-kantoor in Slowakije is een belangrijk element van BDO’s strategische groeiplannen in deze specifieke regio. Tevens anticiperen we op substantiële groei van ons bedrijf zelf. De huidige hoeveelheid werk die naar het Slowakije wordt verwezen zal voordelen opleveren, zowel wat betreft het aantal klanten als de inkomsten. Een stijging van de middelen voor het kantoor staat gepland in de nabije toekomst.”

In augustus maakte BDO bekend dat het een kantoor heeft geopend in Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Meer dan 90 partners en adviseurs van het Libanese adviesbureau Semaan, Gholam & Co hebben de overstap gemaakt naar BDO.

Nieuws

Meer nieuws over