Bain & Company benoemt 2 nieuwe Global Leaders

21 maart 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Strategie adviesbureau Bain & Company heeft in de afgelopen maand aangekondigd dat het twee nieuwe leidinggevenden heeft aangenomen in zijn adviesteam. Consumentengoederenexpert Kenji Govaers is toegetreden tot de Global Consumer Products Practice van het bedrijf en zal werken vanuit Tokio. Miles Cook, een partner in de Verenigde Staten, is aangenomen als leidinggevende in de Global Performance Improvement Practice.

Consumentengoederen: Kenji Govaers

Kenji Govaers brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het adviseren van multinationals over de ontwikkeling van groeistrategieën, bedrijfsomslagpunten, verbetering van verkoop- en distributiecapaciteiten en operations. Hij heeft gewerkt voor klanten over een breed spectrum van op consumenten gefocuste sectoren, waaronder voedsel en dranken, cosmetica, luxegoederen en kleding, consumentenelektronica en particuliere bankzaken. Hij heeft een mastergraad behaald in business management aan ESCP Europe (Frankrijk).

Prestatieverbetering: Miles Cook

Gedurende meer dan 15 jaar heeft Miles Cook Bain-klanten geadviseerd over prestatieverbetering, het vinden van kostenbesparingen en het leveren van cash flow verbeteringen om groei te financieren. Hij is de oprichter en was leidinggevende van Bain’s Global Supply Chain Management Practice en heeft meerdere artikelen geschreven over supply chain effectiviteit. Cook behaalde een M.B.A. aan de Graduate School of Business in Stanford en een Bachelor of Arts in de economie met de hoogste onderscheiding aan de University of Virginia. 

Over Bain & Company

Bain & Company is een toonaangevend wereldwijd strategie- en businessadviesbureau. Het werkt voor klanten aan kwesties over strategie, operations, technologie, organisatie en fusies en acquisities. Het bedrijf werd in 1973 opgericht en heeft momenteel 41 kantoren in 27 landen. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam.