Bain benoemt Mathijs Robbens tot Partner

10 maart 2009 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft wereldwijd vijftien nieuwe Partners benoemd waaronder Mathijs Robbens in Amsterdam.

"Mathijs Robbens heeft buitengewone prestaties geleverd en heeft de afgelopen 10 jaar op een belangrijke manier bijgedragen aan de start en groei van het Bain kantoor in Amsterdam. Hij is bij uitstek in staat om zijn internationale ervaring toe te passen in de Nederlandse markt. Een goed voorbeeld hiervan is zijn ervaring met het begeleiden van management teams in een private equity context. Mathijs heeft uitgebreide ervaring in diverse sectoren en heeft een aanzienlijke  staat van dienst in het creëren van waarde samen met zijn klanten. Naast het werken met klanten, levert Mathijs al jaren een bijzondere bijdrage bij de werving en coaching van jonge consultants voor het Amsterdamse kantoor," aldus Raj Pherwani, Managing Partner, Amsterdam.

Profiel

Mathijs Robbens werkt sinds 1997 bij adviesbureau Bain. Hij startte zijn carrière vanuit het kantoor in Brussel en heeft gewerkt in de kantoren van Londen, Stockholm en Amsterdam. Zijn ervaring beslaat telecommunicatie, media en technologie, financial advisory en consumentenproducten. Zijn functionele expertise ligt op het vlak van fusies en overnames, strategie en resultaatverbetering.

Mathijs heeft met highest honours zijn MBA behaald aan de Harvard Business School, waar hij een Baker Scholar was. Aan de Technische Universiteit Delft is hij afgestudeerd in the Technische Natuurkunde.