Arie Willem Stek nieuwe directeur Ecorys Rutten Communicatieadvies

07 mei 2009 Ecorys

Met ingang van 1 mei is Arie Willem Stek als directeur in dienst getreden bij Ecorys Rutten Communicatieadvies in Amsterdam. Hij neemt het stokje over van Jan Rutten, die op eigen verzoek als directeur terugtreedt en als managing partner verbonden blijft aan het bureau. Jan Rutten krijgt daarmee de tijd en ruimte om zich meer te richten op complexe adviestrajecten, redactionele werkzaamheden en productvernieuwing.

Arie Willem Stek (45) was de afgelopen zes jaren Hoofd Marketing & Communicatie van BAM Vastgoed. Als vertegenwoordiger van BAM Vastgoed was hij vanaf de start verantwoordelijk voor de marketing van de branchebrede nieuwbouwportal Niki.nl. Stek begon zijn loop-baan in marketing en communicatie van vastgoed in 1990. Vanuit deze achtergrond heeft hij veel kennis van de bouw- en vastgoedmarkt en van de communicatie rondom gebiedsontwikkelingen, één van de speerpunten van Ecorys Rutten Communicatieadvies. Als directeur van Rutten maakt hij tevens deel uit van het directieteam van Ecorys Nederland. Eén van zijn taken is de samenwerking met de andere divisies te versterken.

Over Ecorys Rutten Communicatieadvies

Ecorys Rutten Communicatieadvies maakt onderdeel uit van Ecorys, een internationaal opererende economische en sociale onderzoeks- en adviesorganisatie. Dit jaar viert Ecorys met trots het 80-jarig bestaan en is hiermee een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Het bureau telt circa 600 medewerkers verdeeld over 21 kantoren in elf landen.

Nieuws

Meer nieuws over